perjantai 6. tammikuuta 2012

Kangaskassien puolesta!Kun olin pieni, mummoni antoi minulle pienen vihreän kangaskassin, johon oltiin ommeltu nimeni punaisella langalla. Joka kerta kun lähdimme kauppaan, oli mummolla mukana isompi vihreä kangaskassi ja minulla omani.

Nykyään eivät kangaskassit ole pelkkiä hassuja mummojen juttuja. Varsinkin nuorten keskuudessa niillä on jo pitkään ollut trendikäs asema. Enkä ihmettele; kangaskassit ovat käteviä ja kevyitä kantaa mukanaan, niitä löytyy moneen makuun, kasseiksi ne ovat edullisia ja lisäksi niitä voi tehdä helposti itse. Kangaskassi kestää myös paremmin kuin muovipussi ja näyttää paremmalta kuin keltainen Alepa-kassi (tai no, makunsa kullakin). Kun ottaa kauppaan mukaan kangaskassin, säästää näppärästi muovipusseja ja rahaa.

Kangaskassit ovat olleet pelastukseni kaikennäköisillä reissuilla - ulkomailla se houkuttelee luokseen vähiten varkaita ja jos se häviää, en huku kyyneliin ajatellessani sitä pientä rahamäärää, jota siihen käytin verrattuna vaikka kalliseen merkkilaukkuun. Jos lähden liikenteeseen, sujautan taskuun tai reppuun kangaskassin siltä varalta, että päätän käydä kaupassa, löydän tyhjiä pulloja tai jotain mukaan otettavaa vaikka kierrätyskeskuksesta.

Joten, jos sinulta puuttuu kangaskassi, suosittelen sellaisen jostakin hankkimaan. Kysy vaikka mummolta!

Nimimerkillä Eräs kassialma

2 kommenttia:

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.